Ventisit

Terras

Specificaties

Koel in de zomer en warm in de winter

Altijd een frisse en droge zit. Ventileert en isoleert als geen ander!

Zitcomfort

Op Ventisit zit je altijd comfortabel en stevig. Het comfort wordt mede bepaald door de dikte van het kussen en de soort ondergrond. Ventisit-kussens zijn gemaakt van een driedimensionaal gebreid polyester garen. De hierdoor ontstane open structuur geeft een optimale ventilatie en comfort met een duidelijk aanwezige, maar niet al te zachte vering. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Comfort (3 cm dik) en Classic (2 cm dik). Ventisit kan met de blote huid wat ruw aanvoelen.

Bevestiging

Ventisit is stevig en stabiel op bijna alle soorten ondergrond door de antislipcoating op de onderzijde. Op de meeste stoelen behoeft de Ventisit geen extra bevestiging.
Indien gewenst kan de Ventisit eenvoudig vastgezet worden met enkele kunststof tie-wraps (RVS tie-wraps) of met nylon riempjes (art.nr. 9006, 9007, 9008).
Op verzoek kunnen alle Ventisit-kussens worden uitgevoerd met klittenbandbevestiging op de onderzijde (zoals de meeste ligfietskussens standaard hebben).

Snel droog

Daar Ventisit snel droogt en geen vocht opneemt (het laat het water door), kan je het buiten laten liggen. Verwijderen in verband met regen is dan ook niet nodig. Afkloppen na een regenbui is voldoende om weer snel droog te kunnen zitten. Ideaal voor gebruik buiten.

Nat opbergen

Het grote voordeel is niet alleen dat je de kussens buiten kunt laten liggen, maar ook dat je ze vochtig of nat kunt opbergen. Ze kunnen niet schimmelen en drogen snel.

Vele maten en vormen

Een goed passende Ventisit is voor het gewenste comfort, goede werking en uiterlijk erg belangrijk. Niet alleen voor op terrasstoelen maar ook voor banken en ander terras/tuin meubilair. Naast onze standaard modellen leveren we veel op maat gemaakte kussens.

Intensief gebruik

De ervaring leert dat Ventisit-kussens extreem lang meegaan in alle weersomstandigheden. Meerdere ondernemingen in horeca en rondvaartboten hebben er al jaren ervaring mee. Informeer naar de mogelijkheden en/of referenties.