Ventisit

De toepassingen

Verrassend veelzijdig

Talloze toepassingen

Een greep uit de vele toepassingen: bakfietsen, ligfietsen, tuinstoelen, horeca, terrasstoelen, boten, kano’s, auto’s, scootmobielen, rolstoelen, bureaustoelen, vrachtwagens, roeiboten, douchestoelen, skelters, camping, rugzakken, motoren etc. Naast ruim 200 standaard modellen leveren we (tegen meerprijs) ook kussens die op maat gemaakt zijn.

Handgemaakt en sociaal

Ventisit is sinds de start (2003) bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. De handgemaakte producten worden ambachtelijk en lokaal geproduceerd. De kussens zijn altijd samen met gebruikers ontwikkeld. Eenvoudig aan te passen aan individuele maten en wensen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem contact op!

Al meer dan 15 jaar is Ventisit favoriet

Ons kussen ventileert als geen ander en staat bekend als ’s werelds best ventilerende kussen. Overmatige transpiratie, zelfs bij geringe inspanning, is verleden tijd met Ventisit. Het kussen geeft een droge, comfortabele, stabiele en stevige zit. Een weldaad voor je rug!

Vele modellen

Er zijn meer dan 100 verschillende modellen en uitvoeringen voor de ligfiets beschikbaar en wereldwijd te verkrijgen bij meer dan 150 verkooppunten. Bestel je Ventisit via de website, onze verkooppunten of bij je eigen fietsenhandelaar.

Ventisit voor de ligfiets

Met Ventisit zit je goed

Ventisit is het ideale kussen voor het vervoer van kinderen en volwassenen, voor binnen- en buitengebruik. Altijd comfortverhogend en een frisse droge zit. Voor zowel chauffeur, bijrijder als passagiers. Zeker als je beroepsmatig je stoel deelt met anderen.

Diverse maten

Een goed passende Ventisit is voor het gewenste comfort, goede werking en uiterlijk erg belangrijk. In de webshop staan de modellen op lengtemaat. Vergelijk de maat die je zoekt met de modellen in de shop. Staat jouw model er niet bij, kijk dan nog even bij alle modellen. Toch niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Ventisit voor vervoer

Voor horeca en privé ideaal

Elke horecaondernemer kent het probleem: wisselvallig weer. Wat is er makkelijker dan de kussens voor je klanten buiten te laten liggen (terrassen, etc.) en je volledig te kunnen richten op je klanten? Met Ventisit kan dat.

Jarenlang gemak

Het product is slijtvast, neemt geen vocht op, schimmelt niet, is UV-ongevoelig, geurvrij, kleurecht (alleen verkrijgbaar in zwart) en blijft er ook na jaren goed uitzien. Ventisit behoeft nauwelijks onderhoud. Vuil is te verwijderen door het kussen uit te kloppen of zo nodig uit te spoelen met water (tuinslang) of drukspuit. Wassen kan ook (hand of machine tot 40˚C), maar is eigenlijk nooit nodig.

Ventisit op het terras

Ventisit als reisgenoot

Recreatie en Ventisit gaan goed samen op alle plaatsen waar je meer zitcomfort en gemak wilt. Niet alleen voor sporters die geventileerd willen zitten, maar ook voor de (water)recreant in het algemeen, is Ventisit het ideale kussen.

Koel en warm

Door de luchtlaag tussen jou en de zitting voelen Ventisit-kussens koel aan in de zomer en warm in de winter. Je hebt altijd een frisse en droge zit. Ventisit ventileert en isoleert als geen ander!

Ventisit voor recreatie

Altijd fris en droog

Overmatige transpiratie, zelfs bij geringe inspanning, is verleden tijd met Ventisit. Door de open structuur van de Ventisit ontstaat er een luchtlaag tussen jou en de zitting. Je wordt als het ware 2 of 3 cm uit je stoel getild. Betere ventilatie is er niet. Voor een optimale ventilatie moeten de zijkanten niet afgesloten worden door hoesjes en/of kleding.

Voor binnen en buiten

’s Werelds best ventilerende kussen kun je gewoon buiten laten liggen. Koel in de zomer en warm in de winter. Waterdoorlatend en supersnel droog. Er zijn kussens voor op de zitting, op de rugleuning of gecombineerd uit één stuk.

Ventisit in de zorg