Ventisit Toepassingen

05 ligfiets 870x380 6fd35c0c54Welkom bij het beste kussen voor buiten; het kussen wat je gewoon buiten kunt laten liggen. Ventisit "werelds best ventilerende kussen" werd oorspronkelijk ontwikkeld om overmatig zweten op een ligfiets tegen te gaan.

Klik voor meer productinformatie

De Ventisit kussens zijn gemaakt van een driedimensionaal gebreide polyester garen. De hierdoor ontstane open structuur geeft een optimale ventilatie en comfort met een duidelijk aanwezige maar niet al te zachte vering, een comfortabele en stevige zit.

Het product is zeer slijtvast, neemt geen vocht op, is UV ongevoelig, geurvrij, kleurecht (alleen verkrijgbaar in zwart), blijft er ook na jaren goed uit zien en is zeer eenvoudig te reinigen.

Inmiddels zijn er vele toepassingen voor het Ventisitkussen, welke hieronder zijn beschreven. Klik op de "Lees verder"-knoppen om naar de specifieke pagina en beschikbare producten te gaan.

Ligfietsen

Een van de eerste toepassingen van het Ventisitkussen waren de kussens voor de ligfietsers. De materialen die de ligfietsfabrikanten gebruiken zijn vaak wel comfortabel maar bieden geen ventilatie, met als gevolg overmatige transpiratie, zelfs bij geringe inspanningen.

Door het originele matje te vervangen door een Ventisit exemplaar is dit probleem meteen opgelost!

Schermafbeelding 2013-10-07 om 21.33.39 660x280 scaled cropp

Lees verder